Vloer reinigen

Vinyl PVC James.
PVC design strook. Onderhoud vinylvloeren PVC: simpel en efficiënt. De meeste vinylvloeren hebben een sterke beschermende finish die schoonmaak en onderhoud eenvoudig maakt. Stofwissen en/of stofzuigen is een snelle en eenvoudige manier om de vloer stofvrij te maken en scherp vuil zoals zand te verwijderen.

Vloeronderhoud en tapijtreiniging Dordrecht Professionele vloerreiniging.
Maar ook het juist behandelen en beschermen van linoleum en PVC vloeren, is ons vakgebied en werken wij zorgvuldig uit. Wij zijn namelijk van mening dat het goed uitvoeren van vloeronderhoud, de levensduur verlengt en de vloer langer schoon houdt. Het reinigen van een vloer gebeurt bij Schilten Schoonmaak op een professionele manier.

LECOL CARE Onderhoudsmiddelen voor uw pvc-vloer.
Lecol PVC Remover OH55. Is de vloer flink vervuild, bijvoorbeeld door een feestje of achterstallig onderhoud, dan kunt u de vloer het beste intensief reinigen. Dit is tevens de voorbehandeling voor het aanbrengen van een nieuwe polishlaag. Voor onderhoud gebruikt u.: Lecol PVC Polish OH51.

Dumby PVC Polish onderhoud PVC vloer Allesvoorparket.nl.
Dumby PVC Polish is onderdeel van het onderhoudsplan voor PVC vloeren van Dumby. PVC vloeren beschikken over een speciale slijtlaag die een hoge weerstand tegen krassen biedt. Een PVC vloer is daarom een vloer waar u nauwelijks omkijken naar heeft.

PVC vloer schoonmaken? Tips, advies informatie Your Floor.
Vlekken of een sterke vervuiling van uw PVC vloer kunt u verhelpen door middel van onderhoudsproducten speciaal voor PVC vloeren. U hoeft niet veel tijd te investeren in het reinigen van uw PVC vloer. Geniet daarom van uw prachtige, duurzame en onderhoudsvriendelijke vloer.

PVC vloer reinigen door de Specialisten van Chem-dry Alfa!
Maar geen enkele vloer is 100% onderhoudsvrij. Daarom is er ook periodiek onderhoud van uw PVC vloer nodig door een specialist om de vloer in goede conditie te houden. Voor het specialistisch reinigen van PVC vloeren kunt u bij ons terecht.

Kunststof vloeren beschermen of reinigen? Bekijk het HG assortiment!
Had u vroeger alleen marmoleum in de volksmond ook wel zeil genoemd, tegenwoordig kunt u ook kiezen uit onder andere vinyl, pvc en kunststof gietvloeren. De producten van HG voor kunststof vloeren zijn geschikt voor het beschermen, reinigen en voeden van al deze verschillende soorten kunststof vloeren. Denk bijvoorbeeld aan vinyl reinigen of zeil schoonmaken. HG beschermfilm met glans product 77. HG glansreiniger voedend 1L product 78. HG kunststof vloeren krachtreiniger HG product 79. Hoe beschermt en onderhoudt u uw vloer?

Reinigen PVC vloeren.
Breng afhankelijk van het gewenste resultaat James Zijdemat of James Extra Glans aan volgens de aanwijzingen op de verpakking en laat de vloer goed drogen. Voor de verwijdering van schoenstrepen, viltstift, cosmetica, inkt, balpen, vet, dispersieverf, lakken en watervaste lijmresten op uw PVC vloer kunt u James Remover toepassen.

Eenvoudige tips voor het schoonmaken van uw PVC vloer, PVC cleaner schoonmaakmiddel SFEER EN ZO, PVC vloeren inclusief legservice en sfeervolle woonaccessoires! Profiteer nu van ons Totaal pakket en a
Vloer reinigen met wis-systeem met microvezel doeken. Let op gebruik altijd een ph-neutraal reinigingsmiddel welke geen zeepfilmlaag achterlaat of een schoonmaakmiddel dat geschikt is voor pvc vloeren, zoals TFD Cleaner. Water regelmatig verschonen zodat er geen strepen en vuilresten achterblijven.

PVC Vloer Reinigen JNC Vloeronderhoud Blinkt uit in vloeren.
U bevindt zich hier: Home / PVC vloer schoonmaken / PVC vloer reinigen. PVC is een afkorting van polyvinylchloride en valt in de categorie kunststof vloeren. In feite is er geen verschil tussen een PVC vloer reinigen of Vinyl vloeren reinigen.

 

 

Mortex vloeren

Rogita BVBA is gespecialiseerd in het plaatsen van Mortex en Microtopping  vloeren

Mortex en Microtopping  is een multifunctionele cementpleister voor het bekleden van minerale oppervlakken (vloeren, muren, waterpartijen, werkbladen, enz.) Deze waterdichte coating op basis van cement en kalk kan gemengd worden met kleurpigment naar keuze. Mortex heeft een groot voordeel: het kan op bijna alle ondergronden toegepast worden: vloeren, muren, werktafels, meubels , enz. Dankzij de waterdichte eigenschappen kan Mortex en Microtopping probleemloos gebruikt worden voor stortbaden en zwembaden. Mortex wordt in twee of drie lagen toegepast, afhankelijk van de decoratieve functie of waterdichtheid.